Meddelanden

På grund av kapning av vår mail som är kopplad till vår hemsida , www.datorserviceikalmar.n.nu,

har vi ej erhållit frågor om hjälp från kunder om datorproblem. Det var tomt varje gång vi öppnade vår mail. Vi misstänkte ingenting först. Därför att kunder ringer till oss. Men, så träffade vi en ny kund för 2 månader tillbaka. Som frågade om vi inte brukar besvara kunders frågor skriftligen.

Joovisst gör vi det, om någon skriver till oss, svarade vi. Nej, jag har skrivit 2 gånger om problem som jag har med mina 3 datorer. Men inget svar någon gång säger han då.

Vi förstod nu att något är fel, vi tog kontakt med Yahoo om problemet. Efter 1 dygn kom svaret, vår mail var kapad. Denna kapning gjordes hösten 2016. Vi trodde ju att kunder hade slutat att skriva till oss om datorproblem.

Nu är alla problem från kapningen åtgärdade. Nu fungerar vår mail igen. Vi har 2-stegskydd för vår mail. Vi har betydligt bättre skydd för att slippa bli kapade igen.

Anledning till detta ovanstående meddelande är, att de kunder som har skrivit till oss om sina datorproblem ska veta att vi inte har låtit bli att svara för att vi ej bryr oss.

Vi vill ändå be om ursäkt för det som inträffat, även om att vi är oskyldiga.

Välkomna att skriva igen !

Med vänliga hälsningar,  Pelle & Tom